Intercanvi i Festival d’Estiu 2016: Asociación Folklórica El Piñote (Astúries)

Comencem la temporà de més activitat de l’any per al Grup de Danses d’Ibi. La pròxima setmana ens desplaçarem a Pola de Siero (Astúries) per a participar a la XX Semana Internacional del Folclore de Siero «María Campo» convidats per la «Asociación Folklórica El Piñote» de Argüelles-Siero. 

el piñote
Asociación Folklórica El Piñote – Argüelles-Siero (Astúries)

Participarem junt a: Grupo Folclórico Principado (Lugones – Siero); Fama Folclor Colombiano (Colombia); Agrupación Cultural Gergent (Sicilia – Italia); Asociación Folclórica El Piñote (Argüelles – Siero); Agrupación Folclórica Celme (Pontevedra – Galicia); Juéllega Extremeña (Valencia de Alcántara – Extremadura); Asociación Folclórica La Sidrina (Lugones – Siero).

A les 19:00 h. començarà un desfile de tots els grups participants des de l’Ajuntament de Siero fins al Teatre Auditori de Siero on es farà el Festival Internacional.

IMG_3473
Festival d’Estiu Ibi 2015

El dissabte 23 de Juliol, l’Associació «El Piñote» ens visitarà al nostre Festival d’Estiu que començarà amb un passacarrer a les 19:00 h. des de l’Ajuntament d’Ibi fins al Parc de les Hortes on serà el Festival. Com sempre, vos esperem a tots per a passar una vesprada amb els balls tradicionals asturians i els de la nostra terreta.

També aprofitem per a recordar-vos que demà dijous a les 21,30 h. ballarem a la Plaça dels Reis Mags a Ibi amb Dansant Pels Barris i que les Nits de Ball de la Plaça de la Palla seràn els dies 19, 21, 26 i 28 de juliol.

Bon Estiu!


Comenzamos la temporada con más actividad para el Grupo de Danzas de Ibi. La próxima semana nos desplazaremos a Pola de Siero (Asturias) para participar en la XX Semana Internacional del Folclore de Siero «María Campo» invitados por la «Asociación Folklórica El Piñote» de Argüelles-Siero.

Participaremos junto a: Grupo Folclórico Principado (Lugones – Siero); Fama Folclor Colombiano (Colombia); Agrupación Cultural Gergent (Sicilia – Italia); Asociación Folclórica El Piñote (Argüelles – Siero); Agrupación Folclórica Celme (Pontevedra – Galicia); Juéllega Extremeña (Valencia de Alcántara – Extremadura); Asociación Folclórica La Sidrina (Lugones – Siero).

A las 19:00 h comenzará un desfile de todos los grupos participantes desde el Ayuntamiento de Siero hasta el Teatro Auditorio de Siero donde se hará el Festival Internacional.

También aprovechamos para recordaros que mañana jueves a las 21,30 h. bailaremos en la Plaza de los Reyes Magos de Ibi con «Dansant pels Barris» y que las «Nits de Ball» de la Plaza de La Palla serán los días 19, 21, 26 y 28 de julio.

¡Feliz Verano!