Festival d’Estiu Ibi 2016

Este dissabte, 23 de juliol de 2016 celebrem la XXª edició del Festival d’Estiu a Ibi. Aquest festival és l’acte central del Grup de Danses d’Ibi, i per això sempre ens acompanya un Grup de Danses de diferents llocs d’Espanya.

Enguany ens acompanyarà l'»Asociación Folclórica El Piñote» d’Argüelles-Siero (Astúries), als que vam visitar el passat dissabte.

L’acte començarà a les 19,30 h. amb un passacarrer des de l’Ajuntament, passant per la Plaça de la Església i la Plaça de la Palla fins el Parc de les Hortes, on a les 20,30 h. començarà el Festival.

Constarà de tres parts, la primera per el Grup de Danses d’Ibi, seguit de l’Associació «El Piñote» per tornar el Grup de Danses d’Ibi a tancar l’acte.

Vos esperem!

Folleto Festival 2016 - Montat

Este sábado, 23 de julio de 2016 celebramos la XXª edición del «Festival d’Estiu» en Ibi. Este festival es el acto central del Grupo de Danzas de Ibi, y por eso siempre nos acompaña un Grupo de Danzas de diferentes lugares de España.

Este año nos acompañará la Asociación Folclórica «El Piñote» de Argüelles-Siero (Asturias), a los que visitamos la pasada semana.

El acto comenzará a las 19,30 h. con un pasacalles desde el Ayuntamiento, pasando por la Plaza de la Iglesia y la Plaza de la Palla hasta el Parque de «Les Hortes», donde a las 20,30 h. dará comienzo el Festival.

Constará de tres partes, la primera y última a cargo del Grupo de Danzas de Ibi y la central a cargo de la Asociación «El Piñote».

¡Os esperamos!