Festival 70 Aniversari Grup de Danses d’Ibi

El pròxim dissabte 25 d’abril el Grup de Danses d’Ibi organitza un Festival on celebrarem com toca el nostre 70 Aniversari. Serà a les 19:00 h. al Teatre Rio de Ibi, i és un plaer dir que totes les entrades estàn ja agotades, per el que donem gràcies per la resposta de la gent.

Al Festival participaran més de 100 ballaors i ballaores que han format part d’aquest Grup des dels anys 60, a tots ells i elles també agraïrlos la seua participació i el seu recolzament en aquest Aniversari.

Com sabem que moltíssima gent s’ha quedat sense entrada per al Festival, el traurem en DVD en les pròximes setmanes, anirem informant ací.

70 Aniversari Grup de Danses d'Ibi
70 Aniversari Grup de Danses d’Ibi

 

El próximo sábado 25 de abril el Grup de Danses d’Ibi organiza un Festival donde celebraremos como toca nuestro 70 Aniversario. Será a las 19 h. en el Teatro Río de Ibi, y es un placer decir que todas las entradas están ya agotadas, por lo que damos las gracias por la respuesta de la gente.

En el Festival participarán más de 100 bailadores y bailadoras que han formado parte de este Grupo desde los años 60, a todos ellos y ellas también agradecerles su participación y su apoyo en este Aniversario.

Como sabemos que muchísima gente se ha quedado si entrada para el Festival, lo grabaremos y editaremos un DVD durante las próximas semanas, iremos informando aquí.