Curso en Ibi para aprender a peinar, vestir y doblar mantones

El col.lectiu de vestidores i pentinadores de les Festes d’Hivern han organitzat una nova edició del curs per a aprendre a pentinar i vestir ballaores i per a doblar mantons.

El curs tindrà lloc en la seu social del Grup de Danses d’ibi, que col.labora en aquesta iniciativa, i es desenvoluparà de les 20:30 a les 22:00 h. els dies 26, 27, 28 d’octubre i 2, 3, 4, 9, 10 i 11 de novembre. El preu del curs és de 20 euros i les inscripcions deuen realitzar-se en la Geladeria Teixereta.

El col.lectiu organitzador i el Grup de Danses animen a tots els veïns a aprendre els balls tradicionals i a conservar les costums locals, per a contribuir a que les nostres arrels no desapareixquen.

El colectivo de vestidores i pentinadores de les Festes d´Hivern han organizado una nueva edición curso para aprender a peinar y vestir a bailadoras y para doblar mantones.

El curso tendrá lugar en la sede social del grupo de danzas de Ibi, que colabora en esta iniciativa, y se desarrollará de las 20,30 a las 22 horas, los días 26, 27, 28 de octubre y 2, 3, 4, 9, 10 y 11 de noviembre. El precio del curso es de 20 euros y las inscripciones deben realizarse en la heladería Teixereta.

El colectivo organizador y el grupo de danzas animan a todos los vecinos a aprender los bailes tradicionales y a conservar las costumbres locales, “para contribuir a que nuestras raíces no desaparezcan”.