"LES NITS DEL SONET"

El pròxim dissabte 26 d’Abril, a les 19 h. i a la Seu del Grup (antiga fàbrica Pilen) es celebrarà la primera edició de «Les Nits del Sonet». Aquesta activitat consistirà en una velada amb música del Sonet, balls per part del cos de ball del Grup i de qui vullga ballar, ah, i una picaeta.
Es tracta d’obrir la Seu del Grup a tot aquell que vullga passar un ratet agradable, i al mateix temps que conega la nostra Seu i ens conega a nosaltres. Volem que la gent es senta part del Grup, i que el Grup s’acoste a la gent.

Queda convidada tota la gent de la contornà, Ibi, Castalla, Onil, Tibi, Biar, etc… vos esperem.

El próximo sábado 26 de Abril, a las 19 h. y en la Sede del Grup (antigua fábrica Pilen) se celebrará la primera edición de «Les Nits del Sonet». Esta actividad consistirá en una velada con música del Sonet, bailes del cuerpo de baile del Grup y de quien quiera bailar, ah, y una picaeta.
Se trata de abrir la Sede del Grup a todo aquél que quiera pasar un rato agradable, y al mismo tiempo conocer nuestra Sede y conocernos a nosotros. Queremos que la gente se sienta parte del Grup y que el Grup se acerque a la gente.

Queda invitada toda la gente de la zona, Ibi, Castalla, Onil, Tibi, Biar, etc… os esperamos.