El dissabte 12 de febrer: Nits del Sonet

El pròxim dissabte 12 de febrer celebrarem una nova edició de «Les Nits del Sonet», aquesta vegada en el Centre Cultural de la Vila d’Ibi.  Com sabeu, aquest acte consisteix en passar una bona estona amb la música en directe de la nostra rondalla, balls per a tot el món i pastetes i mistela per a agafar forces. Des del Grup de Danses d’Ibi volem convidar a tots els que vulguen acompanyar-nos, ballant o mirant, tots sereu benvinguts.

Durant l’esdeveniment tornarem a sortejar el Barret de Pastora i les Castanyetes de Ballaora ja que no han aparegut els guanyadors.

Vos esperem!!!!

La Rondalla en una edició anterior de «Les nits del Sonet»

El próximo sábado 12 de febrero celebraremos una nueva edición de «Les Nits del Sonet», esta vez en el Centro Cultural de la Villa de Ibi. Cómo sabéis, este acto consiste en pasar un buen rato con la música en directo de nuestra rondalla, bailes para todo el mundo y pastetes y mistela para coger fuerzas. Desde el Grupo de Danzas de Ibi queremos invitar a todos los que quieran acompañarnos, bailando o mirando, todos seréis bienvenidos.

Durante el acontecimiento volveremos a sortear el Sombrero de Pastora y las Castañuelas de «Ballaora» puesto que no han aparecido los ganadores.

Os esperamos!!!!

Gent ballan a una edició anterior de «Les Nits del Sonet»