Festival d’Estiu Ibi 2019

Grupo «Familia Castellana» de Miranda de Ebro i Grup de Danses d’Ibi

El passat dissabte 27 de juliol el Grup de Danses d’Ibi va celebrar el Festival d’Estiu, cita anual on convidem a grups d’altres regions per a que ens mostren el seu folklore, i al mateix temps dia de mostrar a Ibi el que el Grup de Danses treballa durant tot el any.

Grup de Danses d’Ibi Infantil ballant el U de Biar

Enguany ha sigut un any més especial, ja que l’Escola Infantil que vam posar en marxa al febrer, ha donat els seus fruits i 12 xiquetes i xiquets han ballat per primera vegada en un Festival Folklòric del Grup de Danses d’Ibi.

El Grup de Danses d’Ibi Infantil saluda al acabar la seua actuació.

En este cas van ballar el U de Biar i la Villanera, amb molt bona recepció per part del públic que els va aplaudir molt. Una vegada finalitzada la seua actuació, els xiquets i xiquetes van rebre un diploma acreditatiu i una bolsa de xuxeries.

Grupo «Familia Castellana» de Miranda de Ebro

El grup que ens va visitar va ser «Familia Castellana» de Miranda de Ebro (Burgos), que durant el matí van visitar els llocs més emblematics d’Ibi, entre ells el Museu del Joguet. L’Ajuntament d’Ibi els va fer una recepció oficial al saló de plenaris, amb la presència de l’alcalde Rafa Serralta i el Regidor de Festes i Tradicions Luis Vicente Martí.

Grup de Danses d’Ibi ballan la Jota de Tibi

En la última part del Festival, li entregàvem un ramell de flors a Rebeca, que ha ballat per primera vegada en Ibi. Abans de l’últim ball Luisvi Martí entregava amb l’ajuda de dos xiquetes del grup infantil una reproducció del Monument als Reis Mags als nostres amics de Miranda de Ebro.

Foto final del Festival d’Estiu 2019