Programa d’activitats 9 d’Octubre

El proper dia 9 d’octubre, Ibi celebrarà el Dia de la Comunitat Valenciana amb diverses activitats orientades per a tot tipus de públic a la Plaça del Centenari.
Així, a les 09’00h. es realitzarà unacercavila per carrers d’Ibi, a càrrec del Taller de Música Castell Vermell d’Ibi i a la que l’Ajuntament d’Ibi convida a tots a participar.
A les 10’30h. es farà al carrer Sant Josep una demostració de Joc dePilota Valenciana, amb la col·laboració del Grup de Pilota Valenciana de Tibi.
A les 11’00h. està previstal’actuació del Grup de Coros i Danses d’Ibi
A les 12’30h. el contacontes “El vol del núvol”, així com el:
Concurs de paelles en el qual tots els que vulguen participar hauran de comunicar-ho a la Regidoria de Festes de l’Ajuntament, abans del dijous 6 d’octubre. A més, els ingredients per a concursar correran a càrrec del consistori i hi haurà un 1er premi de 200€, un 2n premi de 150€ i un 3er premi de 100€.
Durant tota la jornada en la Plaça del Centenari hi haurà música ambient i els més xicotets podran gaudir d’inflables.
La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ibi convida a tot el poble d’Ibi a participar d’esta festa autonòmica i d’una jornada de convivència i germanor.
També dòna les gràcies als col·laboradors per la seua implicació: Trobada d’Escoles Valencianes, Taller de Música Castell Vermell d’Ibi, Grup de Coros i Danses d’Ibi i al Grup de Pilota Valenciana de Tibi.