HOMENATGE A JAUME I

El diumenge 16 de novembre a les 12,00 h. al Centre Cultural de la Vila el Grup de Danses d’Ibi celebrarà un festival conmemorant el VIIIé centenari del naixement de Jaume I.

Un festival diferent, amb dos audiovisuals contant la història de Jaume I i també fent un passeig per el Ibi del segle XIII.

Balls medievals i música en directe a càrrec de Castell Vermell completen, junt amb l’actuació dels Grups de Danses d’Ibi i de Xixona, aquest festival.

Foto: Vicent Pérez Belda

El domingo 16 de noviembre a las 12,00 h. en el Centro Cultural de la Villa, el Grup de Danses d’Ibi celebrará un festival conmemorando el VIII centenario del nacimiento de Jaume I.

Un festival diferente, con dos audiovisuales contando la historia de Jaume I y también dando un paseo por el Ibi del siglo XIII.

Bailes medievales, música en directo a cargo de Castell Vermell completan, junto a la actuación de los Grupos de Danzas de Ibi y Xixona, este festival.

Organitza: Grup de Danses d’Ibi
Col.labora: Ajuntament d’Ibi, Producciones JM, Castell Vermell, Arxiu Municipal, Centre Cultural de la Vila, Grup de Danses de Xixona.