FESTIVAL D’ESTIU 2008

Foto: www.escaparatedigital.com

El dissabte passat al parc de les Hortes es va celebrar el Festival d’Estiu. Aquesta actuació és la més important de l’any per al nostre Grup, ja que actuem davant del nostre poble. Aquest any vam contar amb el Grup «Raíces Huertanas» de Nonduermas, a Múrcia, que ens va tornar la visita que li vam fer a principis de Juliol.

El festival va constar de tres parts, a la primera vam ballar el Fandanguet Rodaet, la Joteta Anganyà, el Trompot i la Villanera. També es va presentar a tota la gent nova tant del cos de ball com de la rondalla que ha debutat enguany. Vos deixem la primera part del Festival amb el Fandanguet Rodaet i la presentació de la gent nova en vídeo. Durant aquesta setmana anirem penjant tota la resta del festival.

El sábado pasado, en el parque de «Les Hortes» se celebró el Festival d’Estiu. Esta actuación es la más importante del año para nuestro Grupo, ya que actuamos delante de nuestro pueblo. Este año contamos con el Grupo «Raíces Huertanas» de Nonduermas, en Murcia, que nos devolvió la visita que le hicimos a principios de Juliio.

El festival constó de tres partes, en la primera bailamos el Fandanguet Rodaet, la Joteta Anganyà, el Trompot y la Villanera. También se presentó a toda la gente nueva tanto del cuerpo de baile como de la rondalla que ha debutado este año. Os dejamos la primera parte del Festival con el Fandanguet Rodaet y la presentación de la gente nueva en vídeo. Durante esta semana iremos colgando el resto del Festival.