Desfile Foklòric Internacional Fogueres d’Alacant 2015 – Desfile Folklórico Internacional Hogueras de Alicante 2015

Ahir dimarts 23 de juny de 2015 el Grup de Danses d’Ibi va tornar a participar al Desfile Foklòric Internacional d’Alacant després de quasi 20 anys des de la última vegada.

Davant de milers d’espectadors el Grup de Danses va ballar una adaptació de la Jota de Carrers feta expresament per a aquest esdeveniment. 6 parelles de ballaors i ballaores junt a la nostra Rondalla van fer vibrar a milers d’espectadors que estaven als costats dels carrers per on passava aquest Desfile, un dels actes més multitudinaris de les Fogueres d’Alacant, arreplegant els aplaudiments de tots ells.

Cal destacar que dos televisions a nivell autonòmic estaven retransmitint aquest Desfile, TV Mediterraneo on Julio Tormo va entrevistar a un dels nostres ballaors, també 12 TV ens va dedicar uns minuts en la seua retransmissió.

Responsables de la Federació de les Fogueres de Sant Joan ens van fer arribar l’enhorabona tant per el ball com per la indumentària que lluiem, que no és altra que el nostre traje de Pastora per a les xiques i el traje de «Bonico» amb barriguera per als xics.

Per als membres del Grup de Danses d’Ibi ha sigut una grata experiència el participar a aquest Desfile aquest any del nostre 70 Aniversari.  Després d’haver actuat a la presentació de la Bellea de la Foguera Florida Sud i al Desfile Internacional, esperem poder tornar a participar a les Fogueres d’Alacant en pròxims anys per a dur el nostre Folklore arreu de la província.

NOTA: PER A VORE ELS VÍDEOS I FOTOS PUNXAR A «LLEGIR MÉS»

 

Galeria de Fotos de La Verdad


Ayer martes 23 de junio de 2015 el Grupo de Danzas de Ibi volvió a participar en el Desfile Foklórico Internacional de Alicante después de casi 20 años desde la última vez.

Delante de miles de espectadores el Grupo de Danzas bailó una adaptación de la Jota de Carrers hecha expresamente para este acontecimiento. 6 parejas de bailadores y bailadoras junto a nuestra Rondalla hicieron vibrar a miles de espectadores que estaban situados a los lados de las calles por donde discurría este Desfile, uno de los actos más multitudinarios de las Hogueras de Alicante, recogiendo los aplausos de todos ellos.

Hay que destacar que dos televisiones a nivel autonómico estaban retransmitiendo este Desfile, TV Mediterraneo donde Julio Tormo entrevistó a uno de nuestros bailadores, también 12 TV nos dedicó unos minutos en su retransmisión.

Responsables de la Federació de les Fogueres de Sant Joan nos hicieron llegar la enhorabuena tanto por el baile como por indumentaria que lucíamos, que no es otra que nuestro traje de Pastora para las chicas y el traje de «Bonico» con barriguera para los chicos.

Para los miembros del Grupo de Danzas de Ibi ha sido una grata experiencia participar en esteDesfile en nuestro 70 Aniversario.  Después de haber bailado en la presentación de la Bellea de la Foguera Florida Sur  y en el Desfile Internacional, esperamos poder volver participar en las Hogueras de Alicante en próximos años para llevar nuestro Folklore alrededor de la provincia.