9 d’Octubre

Ibi celebrarà el 9 d’Octubre amb una programació destinada a mostrar el folklore i la cultura valenciana. La majoria dels actes, com es va fer l’any passat, tindran lloc en el carrer 9 d’Octubre.

Durant tota la jornada, en el carrer 9 d’Octubre hi haurà música, actuacions del Grup Danses d’Ibi i per als més menuts hi haurà distintes activitats.

A partir de les 10 del matí, en la porta de l’Ajuntament, hi haurà una cercavila a càrrec del taller de música Castell Vermell d’Ibi.

A partir de les 11 es farà el tradicional Concurs de Paelles. Els interessats a participar hauran d’informar en la seu de l’associació de veïns de L’Esperanza-Reyes Mags, en el carrer La Via, els dijous de 4 a 7 de la vesprada i els divendres de 7 a 9, abans del dilluns dia 5.

Els ingredients per a concursar com a arròs, carn i oli, així com les taules i cadires van a càrrec del consistori.

Hi haurà premis de 200, 150 i 100 euros a les tres millors paelles.

Tot açò si el temps ho permet, esperem que canvien les previsions i disfrutem tots junts d’un gran dia.

9-doctubre-2015 bandera

Ibi celebrará el 9 d’Octubre con una programación destinada a mostrar el folclore y la cultura valenciana. La mayoría de los actos, como se hizo el año pasado, tendrán lugar en la calle 9 de Octubre.

Durante toda la jornada, en la calle 9 de Octubre habrá música, actuaciones del Grup Danses d’Ibi y para los más pequeños habrá distintas actividades.

A partir de las 10 de la mañana, en la puerta del Ayuntamiento, habrá un pasacalle a cargo del taller de música Castell Vermell de Ibi.

A partir de las 11 se hará el tradicional Concurso de Paellas.
Los interesados en participar tendrán que informar en la sede de la asociación de vecinos de La Esperanza-Reyes Magos, en la calle La Vía, los jueves de 4 a 7 de la tarde y los viernes de 7 a 9, antes del lunes día 5.

Los ingredientes para concursar como arroz, carne y aceite, así como las mesas y sillas corren a cargo del consistorio.

Habrá premios de 200, 150 y 100 euros a las tres mejores paellas.

Todo esto si el tiempo lo permite, esperemos que cambien las previsiones y disfrutemos todos juntos de un gran día.

Real_Senyera_de_Valencia