ACTES CONMEMORATIUS DEL 65 ANIVERSARI

El passat dimecres 27 de gener es van presentar els actes conmemoratius del 65 aniversari del Grup de Danses d’Ibi en una roda de premsa a l’Ajuntament d’Ibi amb la presència de Joan Josep Sarrió (Grup de Danses d’Ibi), Inma Laurí (Presidenta Grup) i Santi Doménech (regidor de festes i tradicions).

Els actes van començar el passat dissabte 30 de gener amb el festival «Dansant pels pobles» amb la presència dels grups de Castalla, Onil, Tibi i Xixona. El 20 de febrer es celebrarà la tercera «Nit del Sonet», aquesta vegada en homenatge als socis del Grup de Danses.

El 17 d’abril es celebrarà un festival on es repassaràn els 65 anys d’història del grup, amb audiovisuals, balls i sorpreses. El festival d’estiu es celebrarà al mes de juliol, allà presentarem la quinta edició de la revista «El Trompot»

Per al mes de novembre es prepararà una expossició en l’Ermita de Sant Vicent d’indumentaria e instruments.

Inma Laurí, presidenta del grup afegia que «hem enviat una carta a la Casa Real informant-los sobre esta celebració i explicànt-los qui som, qué fem i la tasca que fem en la localitat en pro de la cultura i el folklore». En aquesta carta el Grup de Danses d’Ibi ha afegit una invitació a Ses Majestats a vindre a alguno dels actes i festivals que es realitzaran aquest any.