A la venda el DVD del 60 Aniversari – A la venta el DVD del 60 Aniversario

Ací dalt hi ha la introducció del DVD que el Grup de Danses d’Ibi va editar, junt al CD «Als Sabaters» com a conmemoració del seu 60 Aniversari. Al DVD podeu veure un extens repàs a la història del Grup, junt amb diverses actuacions tant en Ibi com fora. El CD «Als Sabaters» és un homenatge a Carlos i Juan Cerdá Rico, membres de la Rondalla des de fa 50 anys. En ell podreu trobar 15 cançons entre les que es troben la Jota de Carrers, la Safanòria, Bolero Vell, Jota Rodà, Jota del Castellut, Fandanguet Rodaet i moltes altres. El podreu adquirir a la Seu del Grup de Danses (antiga fàbrica Pilen) els dijous per la nit a partir de les 21,30 h., també a Discos Vidal, Musical Europa i llibreria Garabatos.

Arriba está la introducción del DVD que el Grup de Danses d’Ibi editó, con el CD «Als Sabaters» para la conmemoración de su 60 Aniversario. En el DVD podréis ver un extenso repaso a la historia del Grup, junto con diversas actuaciones tanto en Ibi como fuera. El CD «Als Sabaters» es un homenaje a Carlos y Juan Cerdá Rico, miembros de la Rondalla desde hace 50 años. En él podréis encontrar 15 canciones entre las que se encuentran la Jota de Carrers, la Safanòria, Bolero Vell, Jota Rodà, Jota del Castellut, Fandanquet Rodaet y muchas otras. Lo podréis adquirir en la Sede del Grup de Danses (antigua fábrica Pilen) los jueves por la noche a partir de las 21,30 h., también en Discos Vidal, Musical Europa y librería Garabatos.

3 respuestas a «A la venda el DVD del 60 Aniversari – A la venta el DVD del 60 Aniversario»

  1. Hola! M’anomene Diego i visc a Sant Vicent del Raspeig. En primer lloc, felicitar al grup de danses per la seua labor, tant als dansers com als músics. En segon lloc, volía preguntar-vos si el DVD es pot comprar en algún lloc més a prop de Sant Vicent, com ara Alacant ciutat. Espere que algú em resolga el dubte. Moltes gràcies!

  2. Estimat amic Diego, en primer lloc gràcies per deixar el teu comentari al Bloc, també per la felicitació que ens fas al Grup. En quant al tema del DVD, només el tenim a la venta a Ibi, però tel podem fer aplegar a través de correu postal, per tant et demanem que ens envies un correu electrònic a la direcció grupdedansesibi@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu per a poder enviar-te’l.

  3. hola!!

    només recordarvos al GRUP DEL DIMARTS, que demá l’ensayo serà a les 9:15.
    m’agradaria q vinguereu tots a ser posible i que tambè vingueren les que ensayaven antes els dimarts (ya sabeu qui sou, es per no posa noms).ok!!

    un saludo

Los comentarios están cerrados.