03/04/2009

In: El Trompot, Nits del Sonet

Comentarios desactivados en ÈXIT EN LA SEGONA EDICIÓ DE "LES NITS DEL SONET"

El dissabte passat el Grup de Danses d’Ibi celebrava la segona edició de «Les Nits del Sonet», que es van posar en marxa l’any passat. L’afluència de gent va ser superior a la primera edició, degut al fet de la presència de gent d’altres Grups de Danses com els de Xixona, Castalla i Onil.

La vesprada començava poc després de les 19:30 h.amb les paraules de la presidenta del Grup, Inma Laurí, que a més d’agraïr a la gent la seua presència, també presentava la tercera edició del butlletí informatiu “El Trompot”. Aquest butlletí que conté la informació sobre les activitats fetes i per fer del Grup de Danses d’Ibi es pot arreplegar gratuitament a la seu del Grup de Danses i també a varios comerços. També es pot descarregar des aquesta web. En aquesta edició de “El Trompot” el Grup de Danses ha contat amb la col.laboració de varios comerços i empreses que l’han patrocinat.

Després de quasi dues hores de balls es va donar per conclosa la segona edició de “Les Nits del Sonet”. Segons Inma Laurí la intenció del Grup és fer altra edició enguany, però que tot dependrà de l’agenda d’actuacions.

El sábado pasado el Grup de Danses d’Ibi celebraba la segunda edición de «Les Nits del Sonet», que se pusieron en marcha el año pasado. La afluencia de gente fue superior a la primera edición, debido a la presencia de gente de otros grupos como Xixona, Castalla y Onil.

La tarde empezaba poco después de las 19,30 h. con las palabrtas de la presidenta del Grup, Inma Laurí, que además de agradecer a la gente su presencia, también presentaba la tercera edición del boletín informativo «El Trompot». Este boletín que contiene la información sobre las actividades hechas y por hacer del Grup de Danses d’Ibi se puede recoger gratuitamente en la sede y también en varios comercios. También se puede descargar desde esta web. En esta edición de «El Trompot» el Grup de Danses ha contado con la colaboración de varios comercios y empresas que lo han patrocinado.

Después de casi dos horas de bailes se dio por terminada la segunda edición de «Les nits del Sonet». Según Inma Laurí la intención del grupo es hacer otra edición este año, pero todo dependerá de la agenda de actuaciones.

DESCARREGAR EL TROMPOT/DESCARGAR EL TROMPOT

Tags: , , ,